SPORT Trysilgutten Idrettslag er ekstra stolte over sine fire deltakere som har tatt internasjonale medaljer i vinter. Derfor arrengerte de fest for vinnerne.
SPORT Svenskene i svensk mesterskap på ski måtte tåle at hele seks gull havnet i Nystedsvingen i Trysil.
SPORT Siden Trysilguttens Idrettslags start i 1861 har kun ti personer kommet gjennom det trange nåløyet å bli utpekt som æresmedlemmer. Helt til årets årsmøte, der tre nye ildsjeler til ble innlemmet i den eksklusive klubben.
SPORT 112 personer deltok i årets Miniraid på Drevsjø- Henning Sundet tok løyperekord på den lengste løypa.
SPORT Emilian Gulløien (14) ble nummer seks da siste runde av norgescup i Big Air ble arrangert på hjemmebane i Trysil.
SPORT 86 barn og unge fra hele Trysil var med på årets Hallgeirsprint. Trysil friluftsbarnehage var med for første gang – og dro avgårde med skjoldet.
SPORT Vestre Trysil Idrettslag fyller 100 år i år, og feirer med arrangementer hver måned gjennom året. Blant annet skal de børste støvet av et gammelt løp på sensommeren: Kløvjamarsen!
SPORT Til helga er det tid for den årlige Hallgeirsprinten i Tørberget. I år håper Bjarne Brenden på at unger fra hele Trysil blir med og kjemper om premiene.
SPORT Endelig - etter årevis i gamet - lyktes det for Ivar Borthen å bli Norgesmester i isfiske. Og som om ikke det var nok, ble Kjell Joar Nerhagen nummer to!
SPORT Team Sentrum Sport Trysil var et av flere Trysil-lag som stilte til start på Stafett-Vasan. Inn mot siste etappe hadde de en solid ledelse.
SPORT Rødsjørennet ble i år arrangert for 46. gang. Nordre Trysil IL nådde ikke målsettingen om å øke deltakelsen, men trimklassen er fortsatt veldig populært.
SPORT Grøndalen Idrettslag er lite - men effektivt. De har tilrettelagt for og kjører prima skiløyper og drifter i tillegg et klubbhus.
SPORT Halvor Lutnæs hoppet karrierens beste og vant Norgescupseier i hopp på Lillehammer i helgen.
SPORT Snøvær i starten hindret optimaltider for herreløperne i Trysil Skimaraton, men i dameklassen ble løyperekorden slått.